A simple vista

One of the 'winter finches,' nesting in the Arctic and sometimes invading southern Canada and the northern states. Redpolls are tiny, restless birds, feeding actively on seeds among trees and weeds, fluttering and climbing about acrobatically, their flocks seemingly always on the move. At bird feeders in winter, Redpolls are often remarkably tame. For their small size, they have a remarkable ability to survive cold temperatures; their southward flights are sparked by the temporary scarcity of food in the North, not by cold. The northernmost breeding populations are noticeably paler and were formerly separated as a distinct species, Hoary Redpoll. Although they tend to stay farther north, a few of these paler birds may be mixed in with winter Redpoll flocks visiting southern Canada and the northern states.
颁补迟别驳辞谤铆补
Finches, Perching Birds
IUCN Status
Least Concern
贬谩产颈迟补迟
Campos, prados y praderas, Bosques y bosques, Humedales de agua dulce, Arbustas, sabanas y matorrales, Tundra y h谩bitats boreales
搁别驳颈贸苍
Alaska y el norte, Este de Canad谩, Grandes Lagos, Atl谩ntico Medio, Nueva Inglaterra, Noroeste, Grandes Llanuras, Monta帽as Rocosas, Sureste, Suroeste, Oeste de Canad谩
Comportamiento
Rareza, Baras de ala r谩pidas, Ondulado
笔辞产濒补肠颈贸苍
275.000.000

Rango e identificaci贸n

Mapa de migraci贸n y distribuci贸n

The Redpoll migrates by day, in flocks. Very irregular in winter range, probably moving only as far south as necessary to find food.

顿别蝉肠谤颈辫肠颈贸苍

Both sexes 鈥� Length: 4.5鈥�5.5 in (12鈥�14 cm); wingspan: 8鈥�10 in (20鈥�25 cm); weight: 0.3鈥�0.7 oz (9鈥�20 g). The Redpoll is small, with a red forehead, a black chin, and a yellow bill. Darker overall in summer. Male has a variable pink wash on the chest. Compare Redpoll to House Finch and other red finches.
罢补尘补帽辞
About the size of a Sparrow
Color
Negro, Marr贸n, Rosa, Rojo, Blanco
Forma de alas
Pointed
Forma de cola
Notched, Square-tipped

Cantos y llamadas

Twittering trill; call a soft rattle.
Patr贸n de canto
Flat, Rising
Tipo de canto
Chatter, Chirp/Chip, Trill, Whistle

贬谩产颈迟补迟

Birches, thickets, tundra scrub. In winter, weeds, brush. The Redpoll breeds in shrubby habitats of the North, including clearings in birch or spruce forest, thickets of willow, alder, or dwarf birch, and bushy areas on tundra. Winters in various kinds of semi-open country, including woodland edges and brushy or weedy fields.

Comportamiento

Huevos

4-5, rarely up to 7. Pale green to blue-green, with purplish to reddish brown spots often concentrated at the larger end. Incubation is by female only, about 10-11 days. The male Redpoll feeds the female during incubation.

颁谤铆补

Fed mostly by female; contribution by male varies. Young leave the nest about 12 days after hatching.

Comportamiento alimentario

The Redpoll forages very actively in trees, shrubs, weeds, and on the ground. Except when nesting, it usually forages in flocks. Has a pouch within its throat where it can store some food for up to several hours; this helps the bird in bitterly cold weather, allowing it to feed rapidly in the open and then digest food over a long period while it rests in a sheltered spot.

Dieta

Mostly seeds, some insects. The Redpoll's diet for most of the year is mainly seeds and other vegetable matter. Feeds on catkins, seeds, and buds of willows, alders, and birches, small conifer seeds, and also seeds of many weeds and grasses. Also eats insects, mainly in summer.

狈颈诲颈蹿颈肠补肠颈贸苍

Male Redpolls dominate females in winter flocks, but as breeding season approaches, females become dominant and may take the lead in courtship. Does not seem to defend much of a nesting territory; nests of different pairs may be close together. Nest: Usually very well hidden in dense low shrubs, within a few feet of the ground, sometimes in grass clumps or under brushpiles. Nest (probably built by female) is an open cup of fine twigs, grass, moss, lined with feathers (especially ptarmigan feathers), plant down, or animal hair.

Vulnerabilidad

Estado de conservaci贸n

Still widespread and abundant.

Mapa clim谩tico

Los cient铆ficos de 51猎奇入口 han utilizado 140 millones de observaciones de aves y modelos clim谩ticos sofisticados para proyectar c贸mo el cambio clim谩tico afectar谩 la zona de distribuci贸n de esta ave en el futuro. Obtenga a煤n m谩s informaci贸n en nuestro proyecto Sobrevivir Por Unos Grados.

Amenazas clim谩ticas que enfrenta el Pardillo Sizer铆n

Elija un escenario de temperatura a continuaci贸n para ver qu茅 amenazas afectar谩n a esta especie de ave a medida que aumente el calentamiento global. Las mismas amenazas impulsadas por el cambio clim谩tico que ponen en riesgo a las aves afectar谩n tambi茅n a otras especies de vida silvestre y a las personas.